1 2 3 4

twitter facebook p in contact nieuws webshop
JOZ, ideeën met ruimte
Met passie ontwerpt JOZ interieurs en licht- meubel- en kleurenplannen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, passend bij de vraag en het budget. JOZ hecht waarde aan persoonlijke en soms eigenzinnige ontwerpen, comfort en duurzame materialen. JOZ kan u begeleiden bij de kleur- en materiaalkeuze van vloeren, wanden en raamdecoraties en bij de keuze van meubelen. Het ontwerp van een nieuwe ruimte wordt uitgewerkt in 3D tekeningen, inclusief een licht- kleuren- en meubelplan. Als u bij JOZ verlichting, raam- of wanddecoraties, vloerbedekking of meubelen afneemt, ontvangt u, afhankelijk van aankoopbedragen, korting op de aanschafprijs of op het ontwerpplan. Neem eens een kijkje in de interieur- en designwereld van JOZ en laat u inspireren!
JOZ, bouwbegeleiding
Een opleiding bouwkunde ligt aan de basis van de werkzaamheden van JOZ. Met kennis van de bouw, technische ervaring en opgeleid tot interieurontwerper biedt JOZ een totaalconcept voor particuliere en zakelijke opdrachten. JOZ begeleidt de bouw of verbouwing en onderhoudt contacten met de aannemer. De afspraken, het budget en de keuze van de materialen worden bewaakt. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en is het eenvoudig om het overzicht te bewaren. Met evenveel inzet en inspiratie geeft JOZ vorm aan deelopdrachten en projecten op maat zoals verbouw, renovatie, kleur- en sfeeradviezen. Klantgericht en van veel markten thuis realiseert JOZ maatwerk vanaf het allereerste idee, de aanvraag van een vergunning tot aan de oplevering van een project!
JOZ, de webshop, een podium voor ontwerpers
Overal waar de ontwerper komt, ontdekt hij! Een aantal van de opmerkelijke, leuke en aparte ontdekkingen laat Joz zien in de webshop. Niet groots, pompeus, maar wel speels en opmerkelijk. ‘n kussen voor ‘t gemak, als sieraad in bank en stoel, als kleurig accent of als sfeermakertje. ‘n Speels en modern assortiment stoelen in diverse materialen en uitvoeringen om te spelen met vorm en kleur. ‘n Grappige waxinehouder die ook als vaas dienst kan doen of ‘n teakhouten sculptuur. Ook voor een maatwerk lamp bent u bij JOZ aan het juiste adres. Trots is JOZ op de ontdekking van 040 Design! JOZ biedt een podium aan ontwerpers en labels uit Eindhoven en omgeving. Laat u verrassen! Voor meer informatie: info@JOZontwerp.nl
JOZ, aanpassingen voor senioren
Als u veilig tot op hoge leeftijd in uw vertrouwde woning zelfstandig wilt blijven wonen, kan dit in heel veel gevallen gerealiseerd worden. JOZ kent de mogelijkheden om u van alle gemakken te voorzien. JOZ realiseert maatwerk: van het laten toepassen van domotica tot het aanbrengen van een traplift en het begeleiden van een verbouwing. JOZ levert een prachtige collectie relaxfauteuils, voor u op maat gemaakt. Het aanvragen van een vergunning tot de oplevering van aanpassingen neemt JOZ u graag uit handen. Neemt u gerust vrijblijvend contact op. JOZ komt graag bij u langs om een inventarisatie te maken van mogelijke aanpassingen die uw woongenot kunnen verhogen en uw zelfstandigheid tot op gevorderde leeftijd kunnen realiseren.
JOZ ontwerpt en realiseert
met onuitputtelijke creativiteit
en technische kennis in Eindhoven,
ook voor de rest van Nederland en België.
Algemene voorwaarden
Webshop
Bestelinformatie
JOZ ontwerp & interieur © 2014
Contact
JOZ ontwerp & interieur
Tel.: 06 41 47 39 07E-mail: info@jozontwerp.nl

joz-onder

JOZ © 2018 – Privacy verklaring – Ontwerp en tekst: TOEV – Fotografie: Maarten van Orsouw

In het Archief