Senioren

twitter facebook p in contact nieuws webshop
Het invullen van de vrije, creatieve ruimte bij het vormgeven van decors of sets gebeurt in samenwerking met regisseurs, producenten en spelers. Het ontwerpen van decors en sets: JOZ zet er graag de schouders onder.Recensies:Citaat: “Als er geen speler was opgekomen en alleen maar de changementen van Jos aanwezig waren, had ik nog de avond van mijn leven gehad.”Jos heeft behalve veel talent ook nog een bindende kracht als vormgever. Door heel goed te luisteren geeft hij zijn opdrachtgever het gevoel dat hij/zij zelf de schepper is van het uiteindelijk aangeleverde ontwerp. Zo geeft hij maximale invloed terwijl hij tegelijkertijd heel dicht bij zichzelf blijft. Het resultaat is geen compromis maar een heuse symbiose.
Marian Maas, regisseurIk heb in het seizoen 2012-2013 de voorstelling ‘De Vliegende Hollander’ geregisseerd waarvoor Jos Kuijken het decor ontwierp.
De samenwerking verliep erg prettig; in dialoog bespraken we mijn wensen en kwam hij met voorstellen die daar prima op aansloten.
Het decor had de sfeer en de uitstraling waar ik om gevraagd had, en bleek uitvoerbaar binnen het budget van de theatergroep voor wie ik regisseerde.
Geert Niland, regisseur

Ik heb meerdere malen met Jos mogen samenwerken en hoop dit in de toekomst nog vaak te doen. Jos heeft de kwaliteiten om de sfeer van het stuk in zijn geheel terug te laten komen in het decor. Met kleur en aankleding zorgt Jos dat het plaatje een prachtig geheel wordt. Jos is niet enkel een groot vakman maar ook een erg fijn persoon om mee samen te werken. Geheel in dienst van de productie.
Bernard Tholen, regisseur

In mijn samenwerking met Jos heeft zijn kwaliteit als vormgever/decorontwerper veel indruk gemaakt. Het snel oppikken van mijn ideeën die hij dan weer ingenieus op het toneel weet neer te zetten is van grote klasse. Hij is een meester in het neerzetten van sferen en dankzij zijn grote kennis van materialen en technisch vakmanschap heeft hij prachtige decors gecreëerd.
Hendrikje Kakebeeke, regisseur.

Jos kon als geen ander de vertaling maken van het centrale idee achter een theaterproductie naar een prachtig, multifunctioneel decorontwerp. Jos kenmerkte zich door creatieve oplossingen te combineren met praktische haalbaarheid in zo’n ontwerp, waarbij de samenwerking vloeiend en probleemloos verliep. Het resultaat was een decor wat opviel door zijn diversiteit in mogelijkheden en in alle facetten ondersteunend was aan de productie. Kortom: uitstekende samenwerking met een – in mijn ogen – top decorontwerper!
Jeroen Alessi, regisseur

Een vakbekwame vormgever met gevoel voor
stijl, kleur en vorm. Een goed luisterend oor naar de wensen van “de klant”.
Daarbij schroomt hij niet om ook persoonlijke eigen input aan het ontwerp te geven.
Marie-José Straver, produktieleider

Twee jaar geleden had ik het genoegen om Jos het decor van Pinokkio te laten ontwerpen.
Het was een mix van fantasie en werkelijkheid, jong en oud moest er door getriggerd worden. Ik wilde een 3D effect createren! Het moest lijken alsof het podium eindeloos groot was. Het was zo goed dat men zelfs vergat dat je naar een podium keek. De samenwerking met Jos was prettig en duidelijk. Jos luistert goed naar de wensen en ging daarmee aan de gang. Jos gaat ver in het creeëren van de wens. Door Jos zijn rust en kundigheid was het resultaat verbluffend.
Marie-Christine v.d. Enden, regisseur amateurtoneel

Lente, een inspirerend stuk, gezien in De Kattendans in Bergeijk. De eenvoud van de decors die met behulp van digitale beelden steeds weer een nieuwe werkelijkheid lieten zien, gaven veel ruimte voor een ‘eigen verbeelding’. Hierdoor was het stuk beleefbaar en kwam het erg dichtbij. Prachtig samenspel van diverse technieken!

JOZ ontwerpt en realiseert
met onuitputtelijke creativiteit
en technische kennis in Eindhoven,
ook voor de rest van Nederland en België.
Algemene voorwaarden
Webshop
Bestelinformatie
JOZ ontwerp & interieur © 2014
Contact
JOZ ontwerp & interieur
Tel.: 06 41 47 39 07
E-mail: info@jozontwerp.nl
joz-onder

part-keus-o-4

part-keus-o-4

part-keus-o-3

part-keus-o-1

part-keus-o-2

part-keus-o-6

JOZ © 2018 – Privacy verklaring – Ontwerp en tekst: TOEV – Fotografie: Maarten van Orsouw

In het Archief